Zbog čistke na Poljudu, pijani roditelj nasrnuo na Vučevićevog zeta i zaprijetio trenerima

DRAMA u Splitu zbog čistke Hajdukovog podmlatka. Srditi roditelj, nakon što je jučer saznao da njegov 12-godišnji sin neće više nositi bijeli dres, napio se, zaprijetio trenerima Viku Laliću i Krešimiru Režiću te se sa šipkom u ruci zaputio u Vidilicu, popularni kafić Ivice Šurjaka. Srećom, nije ga našao. Malo je vitlao šipkom iznad glava gostiju, a potom krenuo u San Marco, kafić u ulici Slobode. 

Tamo je potražio Gorana Vučevića, šefa Omladinske škole, koji je eliminirao njegovog sina s popisa Hajdukovih igrača, i to u sklopu već najavljene redukcije igračkog kadra i smanjivanja troškova.

Hajduk zasad bez komentara

Nije našao Vučevića, ali jest njegovog zeta koji drži kafić. Nasrnuo je na njega. Pokupila ga je na koncu policija, koju je već ranije alarmirao trener Režić.

Četrdesetčetverogodišnji Mijo M. priveden je u postaju. Bio je vrlo pijan, no koliko točno, policajci nisu uspjeli doznati. Uz prekršajne prijave zbog remećenja reda i mira u Vidilici i San Marcu, policija je uzrujanog roditelja bivšeg Hajdukovog poletarca prijavila i za prijetnju trenerima.

Vučevićev mobitel bio je isključen, Šurjak se na pozive nije javljao, dok je Joško Svaguša, predsjednik kluba, bio zauzet zasjedanjem Nadzornog odbora. Vjerojatno će reći koju o nevoljama koje je jučer prouzročila redukcija igračkog kadra.

Pročitajte više