Zbog katastrofalne pogreške u finalu Cope Libertadores ostavlja se nogometa s 24 godine

Foto: Screenshot DailyMotion

BRAZILSKI Gremio osvajač je Cope Libertadores, južnoameričke Lige prvaka, nakon što je u finalu ovog natjecanja s 2:1 pobijedio argentinski Lanus.
 
Brazilci za naslov u velikoj mjeri mogu zahvaliti i defenzivcu Lanusa, Joseu Gomezu, nakon čije su velike pogreške došli do vodećeg gola.
 
Naime, Gomezov pokušaj dodavanja na sredini terena presjekao je Fernandinho kojem je potom bio otvoren put prema golu Lanusa, pa je na kraju rutinski pogodio za vodstvo Brazilaca od 1:0.
Ekipa Lanusa je nakon primljenog gola bila u potpunom šoku pa je Gremio u 42. minuti došao do prednosti od 2:0 preko Luana.
 
Do kraja je argentinska ekipa uspjela samo ublažiti poraz nakon što je Sand u 72. minuti pogodio s bijele točke za, ispostavit će se, konačnih 2:1.
 
U argentinskim medijima se poslije utakmice pojavila informacija da Gomez, zbog velike pogreške koja je prethodila prvom golu Gremija, ozbiljno razmišlja o završetku karijere iako su mu samo 24 godine.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz međunardni nogomet, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: međunarodni nogomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više