PRIMERA

Zidane: Stalno pričamo o sucima, već sam umoran od toga

Foto: EPA

REAL je golom Sergija Ramosa iz jedanaesterca svladao Bilbao u gostima i pobjegao Barceloni na sedam bodova prednosti.

Utakmicu su obilježile dvije situacije - dosuđeni penal za Real i nedosuđeni za Bilbao.

Penal za Real? Da. Penal za Bilbao? Ne

Marcelo je u 69. minuti pao u kaznenom prostoru, sudac je najprije pustio da se igra nastavi, ali je dobio dojavu VAR-a da pogleda što se dogodilo. Snimka je pokazala da je branič domaćih nagazio Brazilca i penal je bio opravdano dosuđen. Ramos je uzeo loptu i zabio svoj deseti gol sezone.

Neposredno nakon gola Reala i Bilbao je tražio penal. U kaznenom prostoru Reala Ramos je nagazio Raula Garciju koji je pao, ali Baski nisu dobili penal premda je do kontakta došlo.

Zidane: Morate poštovati Real Madrid

I tako se opet nakon utakmice Reala priča o suđenju. Toga je već dosta treneru Kraljeva Zinedineu Zidaneu.

"Umoran sam jer uvijek pričamo o istoj stvari. Čini se da smo pobijedili samo zbog sudaca", rekao je Zidane pa nastavio:

"Morate poštovati Real Madrid i igrače zbog onoga što rade na terenu, ali to se neće promijeniti i to znamo", dodao je slavni Francuz na konferenciji za novinare.

Realova sedma pobjeda zaredom

"Nitko nas neće odmaknuti od cilja. Nastavit ćemo se fokusirati na nogomet i ništa drugo", naglasio je Zizou, zadovoljan nakon nove pobjede, ali istovremeno oprezan. Madriđani su pobijedili u svih sedam utakmica od 14. lipnja, kada je prvenstvo nastavljeno.

"Moram čestitati igračima, ključne su naša čvrstoća i ravnoteža", nastavio je Zidane osvrt na današnji susret.

"No nedostajalo nam je sjaja, to možemo poboljšati i to ćemo učiniti. Prvenstvo će biti odlučeno na kraju", zaključio je trener Reala.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više