Zidanea na presici pitali koji je vezni red Reala bolji, Modrićev ili njegov i Figov

REAL sutra u Bergamu protiv Atalante igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a trener Madriđana Zinedine Zidane najavio je susret.

Francuz je rekao kako se divi Atalanti i njenom treneru Gasperiniju koji je bio trener mladih selekcija Juventusa u vrijeme dok je Zizou igrao u Staroj dami. 

''Srećom da ja ne igram sutra. Kad sam bio u Juventusu bio je trener mladih sekcija Juvea. Napravio je sjajan posao s Atalantom. Baš ga volim kao trenera'', kazao je Zizou koji je rekao da sutra ne potpisuje remi.

''Ne želim neriješen rezultat. Idemo na pobjedu. Bez obzira na igrače koje imam na raspolaganju, Real je ekipa koja uvijek mora ići na pobjedu, neovisno o protivniku. Želimo finale Lige prvaka, ali znamo da je svaka utakmica odsad finale. Želim da moji igrači sutra odigraju kao što igraju u posljednje vrijeme u La Ligi. U dobroj smo formi i jedva čekamo utakmicu'', kazao je Zidane kojeg su zatim upitali koji je vezni red Reala bolji: Modrić, Kroos i Casemiro ili Makelele, Zidane i Figo.

''Svaka era ima svoje igrače, a ja sam presretan što imam ove momke. Fantastični su nogometaši. Ne samo njih trojica, nego svi.''

Pročitajte više