Esport

Znate li čiji su novi dresovi u FIFA-19?

Screenshot: EA Sports

U FIFA-u 19 stiglo je 13 novih dresova. Uz nogometne reprezentacije i klubove, u igri je sada tako zastupljeno i 13 esport kompanija. Svi igrači dobit će paketić u kojem će biti svih 13 novih dresova, među kojima su i oni nekih od najvećih esport kompanija na svijetu poput Team Liquida. 

>Zašto hrvatske reprezentacije nema u FIFA-i 19?

>Izašao je novi Football Manager. Povedite Dugopolje prema Ligi prvaka

FIFA igre posljednjih godina nisu namijenjene samo ljubiteljima nogometa i nogometnih igara. Kako EA Sports sve više ulaže u FIFA esport tako je i interes među gamerima sve veći. Dio igrača se želi natjecati u FIFA-i iako nisu ljubitelji nogometa, nemaju omiljeni klub ili najdražeg igrača. Za razliku od F1 ili NBA esporta, na FIFA natjecanjima mogu sudjelovati svi, a ne samo gameri profesionalnih nogometnih klubova. 

13 esport kompanija koje imaju FIFA igrače ili timove u partnerstvu s EA Sportsom dobilo je vlastite dresove u FIFA-i 19. Natus Vincere, Team  Liquid i SK Gaming samo su neki od najpoznatijih, a odjeća s njihovim vizualima se i bez FIFA-e dobro prodavala. Gameri će sada u FIFA Ultimate Teamu moći koristiti dresove svoje omiljene esport kompanije umjesto nekog nogometnog kluba ili personaliziranih dresova. U FIFA-i su tako esport kompanije izjednačene s profesionalnim nogometnim klubovima, barem djelomično. 

Pročitajte više