Zvezdaška groupie: Snimkom seksa ucjenjivala Jestrovića, za krpice se seksala s ostalima

ANGELINA MISIRKIĆ, uhićena u filmskoj akciji primopredaje 200 tisuća eura koliko je tražila za neobjavljivanje tajno snimljenog seksa s nogometašem, je osim Nenada Jestrovića seksualnim uslugama opsluživala mnoge nogometaše, a zauzvrat je dobijala dizajnersku odjeću i kokain.

Angelina i njeni "suradnici" su od Jestrovića tražili novac pod prijetnjom da će snimku dostaviti i njegovoj supruzi, a prema navodima u srpskom tisku, na seansi i snimci je osim Jestrovića bio i još jedan suigrač kojeg je on poveo. Međutim potonjem, neimenovanom orgijašu,  olakotne okolnosti su što je neoženjen i što ga je ljepotica samo oralno obradila, a ucjenjivači od njega nisu namjeravali tražiti novac.

Njena prijateljica je tabloidu Kurir izjavila kako joj se Angelina pohvalila da je "kresnula pola Zvezde", ali da je mislila kako su to (kao i priče da je nogometaši časte 'lajnama', skupom odjećom i večerama) tek hvalisanja, dok ucjenjivačica i jataci nisu uhićeni u policijskoj akciji.

"Pričala mi je da je 'kresnula' polovinu nogometaša Crvene Zvezde. Nije im svima znala imena, jer ne prati nogomet, ali hvalila se da su je neki od njih častili 'bijelim', kupovali joj dizajnersku odjeću i izvodili je na večere po ekskluzivnim beogradskim restoranima. Mislila sam kako je u pitanju obično hvalisanje, ali kada sam pročitala njeno ime u novinama, shvatila sam da me nije lagala", izjavila je njena prijateljica za Kurir, koji prenosi Angelinine tvrdnje da je spavala sa sedam nogometaša Crvene Zvezde.

Prije desetak dana su Nenadu Jestroviću, napadaču Crvene Zvezde, kriminalci namjestili djevojku koja ga je krenula zavoditi porukama, a nakon što je poklekao pred njenim dražima, snimku njihovog seksa u njenom stanu snimale su kamere.

Jestrovića je nekoliko dana kasnije nazvao čovjek koji se predstavio kao djevojčin brat i ucijenio ga kako će snimku njihovog seksa objaviti u medijima ako mu ne plati 200 tisuća eura. Čak su mu i poslali snimku da se uvjeri kako nije riječ o blefu.

Nogometaš je sve prijavio policiji i prilikom primopredaje novca napravljena je zasjeda u kojoj je palo svih osam zavjerenika, među kojima i fatalna Angelina, kojoj je navodno trebalo pripasti 40 tisuća eura.

Z.A.
Foto: AFP

Pročitajte više