lige petice

Zvijezda Reala o najtežem porazu: Trebala mi je pomoć pa sam navalio na tekilu

Foto: Epa

ZVIJEZDA Reala Toni Kroos otvorio se na podcastu Einfach mal Luppen, koji dijeli sa svojim bratom Felixom, i otkrio neke zanimljive događaje iz svoje prebogate karijere.

Najprije se dotakao osvajanja SP-a u Brazilu 2014., kad se nakon pobjede protiv Argentine u svlačionici družio sa bivšom kancelarkom Angelom Merkel.

"Pobijedili smo i bilo je lijepo moći zagrliti svoju suprugu nakon šest tjedana razdvojenosti, odmah nakon posljednjeg zvižduka. Također smo razgovarali s Angelom Merkel u svlačionici. Bilo je lijepo. Razgovarali smo malo o Mecklenburg-Zapadnoj Pomeraniji (regiji u kojoj je Kroos rođen)."

Kroos se prisjetio i tuge nakon poraza u finalu Lige prvaka 2012., kad je s Bayernom izgubio nakon penala od Chelseaja. 

''Nakon tog finala sam puno pio od frustracije i tuge. Sjećam se da smo bili toliko utučeni da nam je trebala hitna pomoć. Tekila je bila jedino piće koje sam mogao piti i to je bio jedini način da ublažim bol. Na tekilu sam navalio i nakon što smo postali prvaci svijeta 2014.

Te sam večeri želio piti sa svima, ali nisam uspio. Jedino mi se ona od alkoholnih pića sviđala. Sljedeći dan sam se osjećao užasno. Nisam bio dobro i tada sam rekao da više nikad neću okusiti alkohol jer on ne donosi ništa dobro. Gadio mi se sam pogled na tekilu. Odustao sam od nje i ne nedostaje mi'', zaključio je Kroos.

Pročitajte više