ZVIJEZDA REALA SPUSTILA PSG NA ZEMLJU "Ne, hvala, već igram za najbolji klub na svijetu"

Foto: Getty Images / Guliver Image

REAL MADRID nastavlja dominirati europskim nogometom. Međutim, najveća zvijezda velikih uspjeha nisu ni Cristiano Ronaldo, ni Luka Modrić, ni Isco, ni Karim Benzema, ni Sergio Ramos... To je fenomenalni Marco Asensio, igrač koji je zaludio svijet sjajnim nastupima i prekrasnim golovima. 

Igrač kojeg je Real 2014. doveo za 3,9 milijuna eura iz Mallorce, zahvaljujući legendarnom tenisaču i velikom navijaču europskog prvaka Rafaelu Nadalu, postao je jedan od najvažnijih nogometaša u momčadi Zinedinea Zidanea. 

Asensio treba potpisati novi ugovor do 2022. godine, nakon čega će njegova otkupna klauzula biti 350 milijuna eura. Međutim, neki klubovi pokušavaju to iskoristiti i, prije nego potpiše, pokušati kupiti Realovog dragulja. Spominjali su se Barcelona, pa Arsenal, a sada i PSG...

No, ništa od toga...

"PSG? Ne, hvala. Već igram za najbolji klub na svijetu i dok sam živ bit ću zahvalan Realu što je odabrao baš mene i pružio mi šansu", rekao je Asensio, kojem očigledno ne pada na pamet odlazak sa Santiago Bernabeua, gdje će u sljedećih 10 godina biti jedna od glavnih zvijezda Merenguesa. 

Pročitajte više