Besplatne edukacije: U Zagrebu se sljedeći tjedan održavaju treći Dani EU fondova

U ZAGREBU će se 15. i 16. listopada održati treći Dani EU fondova.

Kako su priopćili iz Vlade, na ovoj dvodnevnoj manifestaciji potencijalnim korisnicima EU fondova ponudit će se besplatna stručna predavanja i informiranje na info-pultovima. Događaj organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije.

Cilj je svim zainteresiranima pružiti sveobuhvatne informacije o mogućnostima korištenja sredstava iz aktualnog IPA pretpristupnog programa kao i fondova koji će Hrvatskoj biti na raspolaganju nakon ulaska u Europsku uniju.

Programom su predviđeni interaktivni info-pultovi, promotivni materijali, predavanja o strukturnim i Kohezijskom fondu te edukacija vezana za pripremu i prijavu projekata. Informatori i predavači bit će stručnjaci iz institucija uključenih u sustav upravljanja i provedbe pretpristupnih programa.

Sudjelovanje je besplatno, no zbog ograničenih kapaciteta dvorana, za stručna predavanja potrebno se na vrijeme prijaviti. Informacije o načinu prijave mogu se naći na internetskim stranicama nadležnih institucija (www.mrrfeu.hr, www.safu.hr).

Pročitajte više