Britanskom pedofilu iz vrtića koji je snimio kako siluje dvogodišnjakinju sud smanjio kaznu!

BRITANSKI sudac izazvao je šok i nevjericu kada je djelatniku vrtića koji se snimio kako siluje tada dvogodišnju djevojčicu odlučio smanjiti zatvorsku kaznu. No ono što je još šokantnije je sučevo obrazloženje kako bi njegova nova presuda mogla druge pedofile potaknuti da priznaju svoje zločine!

Kontroverzni sudac tvrdi i kako 21-godišnji silovatelj djece Paul Wilson zaslužuje smanjenje jer je njegovo priznanje roditelje žrtve i porotu za vrijeme suđenja poštedjelo od gledanja gnjusne video snimke, prenosi Daily Mail.

Nakon što je priznao da je u vrtiću u kojem je radio dva put silovao dvogodišnjakinju Wilson je osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu, a u zatvoru je morao odslužiti minimalno 15-godišnju, što je novom presudom smanjeno za 18 mjeseci.

Baka dječaka koji je također pohađao vrtić "Little Stars" u birminghamskom Nechelisu presudu je proglasila "odvratnom", te dodala kako je nečuveno da je kazna smanjena čovjeku koji zbog svojih zločina više nikada ne bi smio hodati po ulici.

Baka, koja nije htjela da joj se objavi ime, kaže da joj pozli svaki puta kada se sjeti što je pedofil Wilson učinio maloj djevojčici i pita se kakav je to besmisao da ga se nagrađuje za to što je priznao zločin, dodajući pritom da razvratni mladić ionako nije imao izbora osim priznati - jer je svoj zločin sam snimio mobitelom.

Prije uhićenja Wilsonov je pedofilski teror nad djecom u Little Starsu trajao 18 mjeseci, a ucjenjivao je 22 djevojčice u dobi od 12 do 16 godina.

Priznao je krivnju i za 44 točke optužnice koje se odnose na izradu i distribuciju nepoćudnog sadržaja i fotografija, poticanje maloljetnika na sudjelovanje u seksualnim aktivnostima putem interneta.

Posjedovao je više od 775 fotografija i 139 video zapisa. Tada su otkrivene i fotografije zločina nad štićenicom vrtića. Wilson je koristio brojne lažne identitete kako bi putem interneta što lakše stupio u kontakt sa djevojčicama diljem zemlje, koje je zatim nagovarao da se skinu pred web kamerom, nakon čega ih je ucjenjivao, prijeteći da će slike pokazati njihovim roditeljima ako ikome kažu što su uradile. Ciljao je na dobnu skupinu od 12 - 15 godina.

Pročitajte više