Ena Šarac danas putuje u Muenchen

Foto: Ronald Goršić/Cropix

OSJEČANKA Ena Šarac danas putuje na operaciju tumora na mozgu u Muenchen. Svi se nadaju da će to biti posljednja operacija u nizu i da će se hrabra djevojka kući vratiti zdrava.

"Konačni obračun u Muenchenu može početi", kaže majka Biserka Šarac. "Muenchen je zadnja stepenica i nadam se da ćemo nakon 11 godina uspjeti, kako bi Ena rekla, tog `podstanara` tamo i ostaviti jednom zauvijek. I to najviše zahvaljujući svim ljudima iz cijele Hrvatske bez kojih to sigurno ne bismo uspjeli", istaknula je Biserka Šarac.

Obitelj Šarac je spremna i sretna jer su pregledi prije puta pokazali veliki pomak nabolje. U ponedjeljak kreću tretmani tehnikom cyber knife. Liječnici su optimistični. "Po nalazima koje smo im poslali, misle da će biti dovoljna 2 do 3 tretmana, a maksimalno ih je 5. U srijedu ćemo napraviti novu magnetsku rezonancu i vidjeti jesmo li uspjeli s ta tri tretmana. Ako budu potrebna još dva, Bogu hvala, napravit ćemo i to, a poslije toga vjerujem da će ta priča konačno dobiti svoj sretan kraj", kaže Biserka Šarac.

Puni optimizma kreću po novi, kvalitetniji život, uvjereni kako se Ena kući vraća kao pobjednica.

Pročitajte više