Iskoristite stare ZET-ove karte: Papirnate karte, kupljene prije rasta cijena, vrijede do kraja travnja

UPRAVA ZET-a i Zagrebačkog holdinga odlučila je produljiti valjanost papirnatih karata kupljenih prije povećanja cijena prijevoza, odnosno 1. ožujka, na još mjesec dana. Bez obzira jesu li karte kupljene u vozilu ili izvan njega, one će vrijediti do posljednjeg dana u mjesecu travnju.

"Uvažavajući gospodarsku i socijalnu situaciju sugrađana, Uprava ZGH-a i ZET-a, osluškujući mišljenja i potrebe građana, odlučila je produljiti valjanost pojedinačnih karata, kupljenih prije korekcija cijena, za još mjesec dana!
 
Iako je tarifnim odredbama ZET-a korištenje papirnatih, tzv. pojedinačnih karata, kupljenih prije promjena cijena, odnosno 1. ožujka ove godine, ograničeno na 30 dana od stupanja na snagu novog cjenika, kao i u ranijim slučajevima izmjena cjenika te kako je ranije objavljeno u službenim glasilima, Uprava Zagrebačkog holdinga i ZET-a, uzimajući u obzir gospodarsku i socijalnu situaciju građana, odlučila je produljiti valjanost tih karata za dodatnih mjesec dana.
 
Putnike molimo da u razdoblju prilagodbe iskoriste ranije nabavljene pojedinačne, papirnate karte jer se od 1. svibnja više neće moći koristiti, niti zamijeniti drugima", stoji u priopćenju glasnogovornika ZET-a Tomislava Jurića.

Pročitajte više