MUP u Jutarnjem objavio fotografije iz Vidoševićeve vile!

Foto: MUP

IAKO je vila Nadana Vidoševića pod stalnom zaštitom, Jutarnji list u izdanju od petka objavljuje fotografije iz nje, točnije iz tajnog bunkera kolekcionara Vidoševića.

> MUP: Nismo mi fotografirali tajnu Vidoševićevu sobu!

Fotografije prikazuju prostoriju u kojoj se osim skupih slika nalaze i brojni lovački trofeji od kojih je najupečatljiviji veliki bijeli medvjed, razne skupocjene skulpture i druge umjetnine. Ukupna vrijednost svega mjeri se u više desetaka milijuna kuna!

Osim što je Ninoslav Pavić pod konstantnom protekcijom SDP-ove vlasti, koja mu oprašta dugove i smanjuje PDV za njega, za Pavića očigledno radi i ministar unutarnjih poslova.



Podsjetimo, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić sedam je godina živio u stanu Ninoslava Pavića, preciznije tvrtke Com.Com d.o.o. iz Zagreba čiji je Pavić većinski vlasnik, a koja posjeduje i 50 posto izdavačkog poduzeća EPH. Ostojić je taj stan počeo koristiti još 2005. kao zaposlenik "Slobodne Dalmacije", a od 2007 g. kada Ostojić postaje saborski zastupnik SDP-a do početka ove godine, najam za taj stan plaćala Agencija za upravljanje državnom imovinom. U siječnju je medijima stigla obavijest kako je Agencija za upravljanje državnom imovinom (AUDIO) napokon pronašla stan koji odgovara potrebama ministra unutarnjih poslova te da uskoro slijedi preseljenje iz Pavićevog stana.

S druge strane, osim što je povezan s Ostojićem, Pavić je na konstantnoj telefonskoj liniji i s Bajićem, o čemu smo pisali danas.

Ostaje samo pitanje, tko se od njih i s kojim pravom igra pravne države, puneći pritom budžet Ninoslavu Paviću!?

Pročitajte više