Milanović: Žao mi je Nade Čavlović Smiljanec, radila je dobar posao

Foto: FAH

PREMIJER Zoran Milanović povodom obilježavanja Međunarodnog praznika rada 1. svibnja pridružio se proslavama u Međimurskoj i u Varaždinskoj županiji.

U Čakovcu je izjavio da je aktualna situacija u zemlji najteža od rata te "da smo kupovali i trošili novac koji nismo zaradili i to sad vraćamo". Za akciju sindikata koji su pokazali crveni karton Vladi, Milanović je rekao da još ni jedan Prvi maj nije prošao bez kartona bilo kojoj Vladi.

"Mi radimo odgovoran i težak posao. Sindikalni čelnici moraju shvatiti da nisu hrvatsko društvo samo njihovi članovi već je to i mnogo kompleksnije pitanje", rekao je Milanović.

Premijer je komentirao i ostavku ravnateljice Porezne uprave Nade Čavlović Smiljanec. Istaknuo je da mu je žao što je do toga došlo, da istraga još traje i do njenog okončanja neće komentirati.

"Smiljanec je radila dobar i odgovoran posao, ostavka me iznenadila, ali s njene strane je bila bezuvjetna", rekao je Milanović te dodao da će se se pozabaviti s tim resorom.

Milanović je potom otišao u Varaždin. Proslavama prisustvuju i Siniša Hajdaš Dončić, predsjednik ŽO SDP-a Krapinsko-zagorske županije i Mario Habek, predsjednik ŽO SDP-a Varaždinske županije.


 

Pročitajte više