Nestala 17-godišnjakinja pronađena u napuštenoj kući zajedno s bivšim dečkom

Foto: FAH (Ilustracija)

NAKON potrage koja je trajala nekoliko sati, djelatnici PU požeško-slavonske u napuštenoj kući u mjestu Grbarje pronašli su nestalu 17-godišnjakinju. Bila je u društvu svog 22-godišnjeg bivšeg momka, za kojeg su roditelji djevojke sumnjali da ju je oteo. Okolnosti nestanka nisu još razjašnjene.

Roditelji nestale djevojke policiju su kontaktirali strahujući da im je kćer oteta, piše 034portal.hr. Zadnji put su se s njom roditelji čuli jutros kada je otišla u Požegu gdje je imala zakazan bolnički pregled.

Djevojka je navodno javila majci da je bivši dečko prati, te su roditelji strahovali da ju je oteo nakon što je obavila bolnički pregled u Požegi.

 
 
 

U zadnjoj poruci napisala da su u napuštenoj kući

"Ona je tu u selu, policija tvrdi da je on u selu, tako da nema potrebe da dajem detaljan opis. Njezina mama je primila poruku da ju je bivši dečko pratio od jutros. Kad je ujutro krenula za Požegu, on je već bio u Požegi i znao da je ona tamo. Ne bih više o detaljima", izjavio je otac 17-godišnjakinje za 034portal.hr nedugo prije nego što je djevojka nađena.

Prema neslužbenim informacijama, u zadnjoj sms poruci koju je djevojka poslala roditeljima stajalo je da ju je dečko odveo u napuštenu kuću u selu.

"Ne vjerujem da je svojevoljno ušla u njegov automobil. Mislimo da je oteta zato što nam je slala poruke koje govore da ju je pratio. Oboje su nestali", dodao je otac.

Pročitajte više