ORAH osnovao gradsku organizaciju u Sisku

Foto: Hina

ODRŽIVI razvoj Hrvatske (ORaH) formirao je devetu po redu gradsku organizaciju.

OraH je danas pustio svoj ogranak u gradu Sisku u hotelu Panonija, a skupu su se obratili predsjednica stranke Mirela Holy, potpredsjednik Davor Škrlec, podpredsjednica Božana Zadro, član predsjedništva za Središnju regiju Gordan Cmrečki, članica predsjedništva za Središnju regiju Andrea Feldman, povjerenik za Središnju regiju Saša Stanislav Horvath te povjerenica za grad Sisak - Snježana Španić, priopćeno je iz stranke.

Vodstvo OraHa je istaknulo važnost grada Siska u gospodarskom segmentu, energetski, vodni te sektor proizvodnje hrane kao ogroman potencijal u razvoju industrije i poljoprivrede za RH. Članica OraHa, Jasmina Bužinkić, voditeljica upravljanja procesima iz Vodoopskrbe Kupa održala je prezentaciju sa naglaskom na ugroženost vode kao prirodnog resursa.

Povjerenicom za grad Sisak imenovana je Snježana Španić koja će obnašati funkciju sve do unutarstranačkih izbora koji će se održati u devetom mjesecu. Do tada će se svi članovi i simpatizeri stranke imati prilike upoznati kako bi izabrali najbolje vodstvo, stoji u priopćenju.

Pročitajte više