Obitelj mladića teško stradalog u prometnoj nesreći moli pomoć za njegovu rehabilitaciju

Screenshot: HRT

OBITELJ 26-godišnjeg Borisa Lovrića, koji je na sam Božić 2013. godine stradao u stravičnoj prometnoj nesreći u Donjim Meljanima, između Virovitice i Slatine, zamolila je dobre ljude za financijsku pomoć jer, kako kažu, jedva spajaju kraj s krajem.

Automobil u kojem su se tog kobnog jutra nalazili Boris i njegov 17-godišnji rođak zahvatio je bankinu te se zabio u obiteljsku kuću. O silini udara svjedoči činjenica da su srušili dio zida kuće.

"Boris i dalje ne može funkcionirati sam"

"Poštovani, ovim Vas putem molim za pomoć mome sinu Borisu Lovriću (26) koji je 25.12.2013. doživio tešku prometnu nesreću kod Slatine.

Boris je hospitaliziran u Vinogradskoj bolnici te je imao operaciju glave. Nakon toga mu je ustanovljen meningitis te je prebačen u bolnicu Fran Mihaljević. Od tad je već imao par operacija glave.

Momentalno se nalazi u Krapinskim Toplicama gdje je na rehabilitaciji. Boris je i dalje u teškom stanju ne može funkcionirati sa lijevom nogom i rukom te sporije priča i mentalno se lagano oporavlja.

Molili bi Vas za pomoć s obzirom da je Borisu potrebno još puno terapija. Da nam pomognete. Mi smo obitelj slabijeg imovinskog stanja te nemamo mogućnost plaćanja sinu rehabilitacije, isto tako nemamo nažalost doma uvjete gdje bi Boris u takvom stanju mogao boraviti (odgovarajuću sobu, krevet, ni mogućnost plaćanja medicinske pomoći).

Nažalost, Boris i dalje ne može funkcionirati sam, a s obzirom da mi radimo i pokušavamo prehraniti obitelj nismo u mogućnosti cijeli dan provesti s njim. Kako bi se Boris mogao bar osnovno osposobiti i oporaviti potrebne su mu dodatne terapije koje za jedan dan koštaju 150,00 kn.

Ako bi mogli na bilo koji način ustupiti nam pomoć da Boris ostane u Toplicama dok se ne oporavi da bar na par sati može sam funkcionirati bili bi smo Vam bezuvjetno zahvalni. Pomoć nam je bezuvjetno potrebna kako ne bismo morali prodati kuću da Borisu omogućimo potreban oporavak.

Unaprijed zahvaljujem,
Božidarka Lovrić, majka - 0989735392", stoji u apelu kojeg je uputila Borisova obitelj.

Pomoć možete uplatiti na račun:

BOŽIDARKA LOVRIĆ
Splitska banka - IBAN HR1623300033242887313
br. deviznog računa IBAN HR16 2330 0033 2428 8731 3 SOGEHR22

 

 

Pročitajte više