Oglas za fotokopirača postao hit na društvenim mrežama

Screenshot: Zagreb.hr

NA DRUŠTVENIM mrežama hit je postao oglas za posao kojeg je zagrebački Ured za opću upravu raspisao 13. studenog. Ono što je zainteresiralo korisnike Facebooka je opis radnog mjesta.

Traži se, naime, "fotokopirač/fotokopiračica u Pododsjeku za poslove fotokopiranja Odsjeka za tiskarske poslove u Službi za poslove pružanja usluga Sektora za uredsko poslovanje i poslove pružanja usluga".

Ustroj je više nego zanimljiv. Osim što Sektor za uredsko poslovanje i poslove pružanja usluga ima Službu za poslove pružanja usluga, postoji i podrazina Odsjeka za tiskarske poslove. A tek onda dolazimo do Pododsjeka za poslove fotokopiranja u kojem je radno mjesto (bilo) otvoreno.

Natječaj je, naime, trajao do 21. studenog, što znači da se više ne možete prijaviti. Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 1,15 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.602,00 kn bruto, uvećan za 0,5 posto za svaku navršenu godinu radnog staža. Radi se o poslu na neodređeno. Doduše, tek nakon tri mjeseca probnog roka.

Na natječaj su se mogle javiti samo osobe sa srednjom stručnom spremom grafičke ili tehničke struke, koje poznaju rad na računalu. Također, svi kandidati moraju pristupiti testiranju i intervjuu radi provjere znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se primaju.

Pročitajte više