Putovanje od 32 sata: Putnici u vlaku od Beograda do Bara od nervoze i gladi lomili vrata kabina

Ilustracija: Index

"PUTNICI su od nervoze lomili vrata kabina. Jedinu hranu koju smo dobili bilo je nakon 13 sati puta kod Prijepolja u tunelu u kojem smo proveli šest sati, i to male pljeskavice i pola litra vode", priča za "Blic" Marko Jovanović, jedan od 270 putnika vlaka na relaciji Beograd - Bar, koji je putovao od ponedjeljka do srijede puna 32 sata!

Osim što je već u polasku kasnio više od sat vremena, Vlak se svega sat vremena nakon polaska zaustavio u Barajevu, svega 27 kilometara od Beograda. Vlak je stajao u Barajevu punih sedam sati, a putnicima, kako su izjavili za Blic, nitko nije objasnio što se događa. Nakon šest sati vožnje, vlak je ponovno stao kod Trebaljeva i tamo opet stajao punih šest sati zbog udara groma.

Putnici, koji su iz Beograda krenuli u ponedjeljak u 20.10 sati, u Bar u Crnoj Gori stigli su u srijedu u 4.13 sati ujutro.

Željeznice Srbije ispričale su se putnicima zbog neugodnosti te najavile istragu. Ipak, putnicima neće vratiti novac za kartu. Inače, put vlakom od Beograda do Bara traje nešto malo više od 10 sati.

Pročitajte više