Seka podržava bracu: Nije pretjerao s "čupanjem gučka", ja bih još drastičnije postupila!

SPLITSKI gradonačelnik Željko Kerum ovih se dana nalazi pod pažnjom javnosti zbog navodnih financijskih problema koje imaju njegove tvrtke, ali i tvrtke njegove nevjenčane supruge Fani Horvat. Sve napise o financijskim problemima njegovog poslovnog carstva komentirala je Kerumova sestra Nevenka Bečić.

"Dakle, sve što piše po novinama, 99 posto su laži insinuacije i neistine"

"Željko Kerum nije u poslovnim problemima. To je broj jedan, jer da je u poslovnim problemima njegova glavna firma ne bi bilježila poslovni uspjeh i dobitak od 49 milijuna kuna za poslovnu 2011. godinu. Dakle svi ti natpisi su usmjereni na krivo informiranje javnosti i formiranje mišljenja javnog mijenja na način kako pojedinima koji su usmjereni da nanesu zlo Željku Kerumu imali za cilj. Dakle, sve što piše po novinama, 99 posto su laži insinuacije i neistine. Dakle, ono je ljudski nedopustivo da se na jedan način kakav je prezentiran medijima pogotovo evo jučer što je bilo da se jedna fizička osoba na onakav način želi degradirati. Što se tiče poslovanja Kerumovih firmi, glavna firma Kerum bilježi dobit, stabilna je, uredno izvršavamo sve obveze, i prema proračunu i prema zaposlenicima i prema svim drugim institucijama i vjerovnicima s kojima smo u poslovnoj suradnji. Naravno, mi u biznisu idemo dalje", rekla je Bečić koje nije željela komentirati medijske napise o navodnim financijskim problemima Kerumove nevjenčane supruge Fani Horvat.

"Vidite ja ne mogu govoriti o nečemu, gdje ja nisam unutar toga. Dakle, ja mogu govoriti o poslovanju firme Kerum i onih firmi u koje ja imam uvid. Ja sam za firmu Kerum ona za koju mogu dati informaciju i koje imaju veze s firmom Kerum, ali za ostalo ne. Dakle, sve je to stabilno i sve obveze se uredno izvršavaju. Tu problema nema nikakvih", istaknula je Bečić.

"Ja bih reagirala još drastičnije da sam bila na njegovu mjestu"

Njen je brat jučer preko medija u emotivnom istupu poručio kako će 'gučak iščupati' svakom tko napada njegovu suprugu i djecu. Nevenka Bečić ne smatra da je takav istup bio pretjeran.

"Zašto bi bilo pretjerano? Pa udar na obitelj, obitelj je svima svetinja. Zašto bi bilo pretjerano? Znači, nema čovjek pravo na samoobranu i samozaštitu. Ja bih reagirala još drastičnije da sam bila na njegovu mjestu. Naprosto, nemam riječi da se na taj način može zadirati u tuđu privatnost i napasti integritet jedne osobe. To je naprosto bezobrazno, poslužit ću se uličnim žargonom. Nemam riječi da opišem to kako sam jučer doživjela ono što su mediji objavili. Nije reagirao impulzivno. Dapače, još drastičnije je trebao. U potpunosti ga podržavam. Dapače, još ću se i ja staviti uz bok i njemu i njegovoj obitelji, dakle gospođi Fani ako treba", zaključila je Bečić.

Pročitajte više