Šestero agresivnih i drogiranih partijanera s Ultre otpremljeno na splitsku Psihijatriju!

Foto: Hina

SPLIT je preživio i drugu noć razuzdanog partija elektronske glazbe na Poljudu. Pune ruke posla i proteklu noć imali su policajci i liječnici. Dok je policija privela nešto više ljudi nego prve večeri, 72, i to u omjeru dvije trećine domaći, trećina stranci, djelatnici Hitne pomoći imali su po prilici jednak broj pacijenata, s tim da su više intervencija preksinoć imali do ponoći, a sinoć od ponoći.

Drogirani agresivci završili na Psihijatriji

Šestero partijanera je zbog agresivnog ponašanja prebačeno na Psihijatriju. Pretpostavlja se da su pretjerali s drogama koje obično idu uz ovakve manifestacije, dakle, sa speedom i ecstasyjem. Dvanaest ih je zbog intoksikacije završilo na Internoj, na Hitnom kirurškom njih pet, dok je jedan pacijent zbrinut na Pedijatriji. Radilo se, naime, o osobi mlađoj od 18 godina.

Trojica uhićena zbog preprodaje droge, 57 prijavljenih zbog posjeda manjih količina

I sinoć je zaplijenjeno nešto droge. Policija je kod 28-godišnjaka pronašla 336 tableta ecstasyja, a kod 19-godišnjaka 21 smotuljak sa 8,2 grama marihuane, dok je 23-godišnjak uhićen zbog 30 tableta ecstasyja. Zbog posjedovanja manjih količine droge prijavljeno je 57 osoba. 

 

Pročitajte više