Strava u SAD-u: Roditelji izgladnjivali trogodišnju curicu, umrla je sa samo pet kila

Ilustracija: Arhiva

MALA Nathalyz Rivera umrla je u bolnici Albert Einstein Medical Center u Philadelphiji od posljedica izgladnjivanja. Trogodišnja Rivera imala je nešto manje od pet kilograma kada ju je majka donijela u bolnicu u Philadelphiji. Curica je bila prekrivena modricama te ugrizima buha i glodavaca.

Djevojčica je bila gluha, slijepa i nepokretna, tako barem tvrde susjedi koji nisu puno znali o njoj i drugoj djeci koja su živjela u toj kući.

Policajac James Clark kazao je kako je otac djevojčice, Carlos Rivera, primijetio da Nathalyz ne diše te je nazvao njenu majku koja je bila u posjeti kod prijateljice. Ubrzo nakon poziva majka je došla kući zajedno s prijateljicom te je uzela djevojčicu i odvela je u bolnicu, no bilo je prekasno.

Clark kaže kako je kuća u užasnom stanju te da je puna buha a u njoj živi Nathalyzin blizanac i djeca starosti 7,8 i 9 godina.

Otac male djevojčice, Carlos Rivera, uhićen je prošle noći, dok je njena majka Carmen još uvijek na ispitivanju, no očekuje se da će i ona biti uhićena, javlja Philadelphia Daily News.

Pročitajte više