Sutkinja se odvezla iz Makarske u Omiš, a nije ni vidjela, ni čula da joj se kraj auta srušio motociklist?!

Ilustracija: Arhiva

MAKARSKA policija istražuje prometnu nesreću koja se jučer popodne dogodila u Starčevićevoj ulici. Zasad još nemaju ništa službeno, no kako neslužbeno doznajemo u nesreći je lakše ozljede zadobio 55-godišnji motociklist Ivica Relota, i to nakon bliskog susreta s Renault Meganeom kojim je upravljala bivša predsjednica makarskog Prekršajnog suda Ružica Tafra, inače, supruga potpredsjednika omiškog SDP-a Matka Tafre. 

Sutkinja se iznenadila kada su je nazvali iz policije

Relota je vozio Suzuki 600 GSX i čini se da je htio obići vozilo ispred sebe kojim je upravljala sutkinja Tafra. Premda iskusan motociklist, Relota je pao, motocikl je proklizao, "pokupilo" ga je vozilo koje je naišlo iz suprotnog smjera.

Unatoč svim tim zbivanjima koja su se odigrala na svega koji metar od njezinog automobila, sutkinja Tafra ništa nije ni vidjela, ni čula, nego je nastavila vožnju do 30 kilometara udaljenog Omiša. Nije zaustavila vozilo i pružila pomoć ozlijeđenom jer nije ni znala da je itko ozlijeđen?!

I sama se, priznala nam je, iznenadila kada su je sinoć iz omiške policije nazvali kako bi fotografirali automobil radi oštećenja. Kako doznajemo, ništa nisu našli, osim jednog "brisa" na stražnjem lijevom kraju.

"Ništa nisam ni vidjela, ni čula..."

"Ja nikoga nisam udarila, niti je itko mene udario. Išla sam s posla u 15 sati i glasno slušala vijesti na radiju. Nisam ništa čula", kazala nam je sutkinja Tafra, kada smo je pitali kako je moguće da nije čula da se ruši motor od 200 kilograma kraj njezinog automobila. 

Nije čula ni kada je Suzuki pokupilo drugo vozilo.

"Mora biti da sam tada već prošla raskrižje. Ništa nisam vidjela. Ovo što vi meni govorite, to su mi i iz policije kazali. Ja ne znam što je taj motociklist radio. Očito se spetljao i pao, ali u moj auto nije udario", tvrdi sutkinja Tafra.

Nije čula, a nije ni vidjela. Očito ni u retrovizor nijednom nije pogledala.

Suprug pokrio "bris" na stražnjem lijevom kraju

Policija još istražuje slučaj i zasad nema informacija hoće li i koga prijavljivati za ovu nesreću. Relota je lakše ozlijeđen, ali je motocikl potpuno uništen.

Sutkinja Tafra tvrdi da na Renaultu njenog supruga nema nikakvih oštećenja. "Taj bris je stari bris i moj suprug je već policiji dao izjavu o tome", pojasnila nam je sutkinja Tafra.

Motociklistu Reloti pomoć su prvo ukazali u Domu zdravlja u Makarskoj, a kasnije i u splitskoj bolnici. Ima iščašenje desne ruke i noge.  

 

 

Pročitajte više