U prometnoj nesreći poginula jedna osoba, ozlijeđena četiri policajca

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

JEDNA je osoba poginula, a pet, među kojima i četvorica graničnih policajaca, ih je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se u nedjelju navečer dogodila kod baranjskog mjesta Popovca.

Osječko-baranjska policija u ponedjeljak je izvijestila kako se nesreća dogodila oko 18,35 sati, kada se 47-godišnji vozač osobnog automobila nije zaustavio na prometnom znaku obveznog zaustavljanja, već je ulaskom u raskrižje oduzeo prednost i udario u vozilo kojim je upravljao 47-godišnji policajac, a koje je od siline udara sletjelo u odvodni kanal.

Na mjestu nesreće poginuo je 57-godišnji suvozač iz automobila kojim je 47-godišnjak, koji je teže ozlijeđen, oduzeo prednost vozilu u kojem su bili policajci, koji su u civilnom vozilu išli na posao prema državnoj granici. Trojica njih su teže ozlijeđeni, a 47-godišnjak koji ih je vozio lakše.

U osječko-baranjskoj policiji kažu kako je ovo četvrta ovogodišnja smrtno stradala osoba u prometnim nesrećama u njihovoj županiji, te najavljuju kako će protiv 47-godišnjaka koji je izazvao nesreću podnijeti kaznenu prijavu.

Pročitajte više