Ubojstvo u Edinburghu: Majka pretukla sina i bacila njegovo tijelo, osuđena na 11 godina zatvora

Foto: Guliver Image / Getty Images

ROSDEEP ADEKOYA osuđena je na 11 godina zatvora nakon što je priznala da je u siječnju ubila svog sina u obiteljskom stanu u Edinburghu i njegovo tijelo skrila u kovčegu koji je bacila iza sestrine kuće.

Trogodišnji Mikaeel Kular umro je dva dana nakon što ga je pretukla 34-godišnja majka u obiteljskom stanu u Edinburghu. Majka je tijelo malog Mikaeela stavila u kovčeg te ga je odbacila iza sestrine kuće koja se nalazi u obližnjem gradiću Kirkcaldyju, piše BBC.

Majka je policiji javila kako je Mikaeel pobjegao od kuće te je tada pokrenuta dvodnevna potraga. Rosdeep je priznala ubojstvo što je na kraju smanjilo konačnu kaznu.

"Mikaeel je prema svemu sudeći bio zdrav i sretan dječak. Svojim postupcima, premda nenamjerno, ne samo da ste Mikaeelu oduzeli njegov mladi život već ste ostavili praznu rupu u životima onih koji su ga voljeli", kazao je sudac Lord Glennie i dodao da je to što je učinila "okrutno i nedopustivo".

Sudac je kazao majci kako "teško razumije to što je napravila". Kazao je i kako do sada nije zabilježena njena nasilnost prema drugoj djeci.

Pročitajte više