Umrla bivša Sanaderova rizničarka i pomoćnica ministra obrane Vesna Orlandini

Foto: MORH/J.Kopi

POMOĆNICA ministra obrane Republike Hrvatske za proračun, financije i informacijske sustave Vesna Orlandini iznenada je umrla u nedjelju, objavilo je u ponedjeljak Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH).

Komemoracija u povodu smrti pomoćnice ministra obrane Orlandini održati će se u utorak, 11. studenoga, u 10 sati, u Domu HV-a „Zvonimir“ u Zagrebu, a posljednji ispraćaj je u srijedu, 12. studenoga u 14,30 sati na groblju u Pučišćima na otoku Braču.

Ministarstvo podsjeća kako su se u Knjigu žalosti, koja je danas otvorena u MORH-u, upisali ministar obrane Ante Kotromanović, zamjenica ministra obrane Višnja Tafra te suradnici i kolege iz MORH-a i Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Vesna Orlandini rođena je 1957. u Pučišćima na otoku Braču. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu, smjer Poslovna ekonomija.

Na mjesto pomoćnice ministra obrane za proračun, financije i informacijske sustave imenovana je 8. ožujka 2012. godine. U razdoblju od 2004. do 2011. godine obavljala je dužnost glavne državne rizničarke u Ministarstvu financija.

Pročitajte više