Završilo je Freshhh natjecanje za 2015 godinu – Češki tim pobijedio, Hrvatima više sreće u Growww programu

Foto: PR foto

"STVARNO smo uživali u Freshhh natjecanju, jer je bilo odlično organizirano, a konkurencija jaka. Online simulacija je bila vrlo zanimljiva, naročito njen drugi dio, u kojem smo se natjecali s drugim timovima. Naš tim je uspješno riješio sve zadatke" – kažu Josip Končurat, Igor Karlović i Mihael Matošević, hrvatski trojac koji se plasirao u finale ovogodišnjeg MOL-ovog Freshhh natjecanja.

Freshhh je završen u četvrtak popodne – a naš je tim, nazvan „Chunters“ bio peti, što nije loš rezultat znajući da je na početku natjecanja bilo više od 2000 prijavljenih ekipa. Nagradu nisu osvojili, prvoplasirani su Česi „Just ask Siri“, drugoplasirani Mađari „Oil creed“, a treći Slovenci „Decor“. Oni su osvojili 12.000 eura, 8000 eura i 5000 eura, redom, te angažman u MOL-u.

Naši dečki do posla i nagrade ipak mogu doći u slijedećem MOL-ovom online natjecanju, Growww programu, u koji su se izravno plasirali.

„Čestitamo pobjednicima na osvajanju Freshhh natjecanja. Također zahvaljujemo svim sudionicima zbog njihovog beskrajnog zalaganja tijekom natjecanja. Nevjerojatno je vidjeti kako se dobro ovi mladi studenti suočavaju sa izazovima iz stvarnog života i  uvijek pronalaze nova rješenja. Rezultati sudionika i broj prijavljenih pokazuje nam da idemo pravim smjerom u našoj namjeri da privučemo najtalentiranije na području naftne i plinske industrije“ – kaže Zdravka Demeter Bubalo, potpredsjednica za ljudske resurse u MOL Grupi.

Pročitajte više