Amerikanac koji je radio kao Djed Mraz zakopao sina i kćer u dvorištu?

Foto: Facebook/Effingham County Sheriff's Office

AMERIKANAC iz Georgije, koji je do nedavno bio zaposlen kao sezonski Djed Mraz u lokalnom Walmartu, uhićen je nakon što su tijela dvoje njegove djece pronađena u dvorištu njegovog doma.

Elwyn Crocker Sr. (50) nije nikad prijavio nestanak svojih dvoje djece za čije ubojstvo je sada osumnjičen. Uhićen je kad su zamjenici šerifa došli u njegov dom u gradu Savannah, Georgia, kako bi provjerili je li sve u redu s njegovom 14-godišnjom kćeri Mary Crocker. 

Nakon kraćeg razgovora, Crocker je policajce odveo u dvorište iza kuće i pokazao im mjesto na kojem je zakopao tijela Mary i njenog brata Elwyna Jr.-a, prenosi ABC News.

Šerif okruga Effingham, Jimmy McDuffie, rekao je da je policija dobila dojavu preko službe 911 Mary Crocker nije viđena od listopada. Osoba koja je nazvala 911 rekla je kako se boji da je Mary mrtva, što se na kraju, nažalost, pokazalo točno.

Elwyn Jr. je navodno nestao još u studenom 2016., kad je imao 14 godine. "Za nijedno dijete nije službeno prijavljen nestanak"; rekao je šerif McDuffie na konferenciji za tisak. 

Djeca ispisana iz škole i školovana kući

Autopsija je potvrdila da se radi o tijelima nestale djece, ali kako je naveo patolog David Exley, uzrok i način smrti neće biti poznati dok se ne provedu dodatni testovi.

"Radim ovo 41 godinu i... zamalo sam se rasplakao. Tako je loše. Ne mogu razumjeti kako ste u stanju tako ubiti djecu. To je užasno", rekao je McDuffie. 

Uz oca je uhićena i njegova supruga, Candice Crocker (33), koja je maćeha djeci, te njena majka Kim Wright (50). Dečko majke, Roy Anthony Prater (55), također je uhićen. Svi su optuženi za prikrivanje smrti i okrutnost prema djeci. a Prater i za posjedovanje droge. 

Policajci su, kako je objasnio šerif, uhvatili oca u laži kad im je tvrdio da je njegova kćer Mary izvan grada sa svojom majkom. Još jedno dijete, koje je bilo u domu Crockerovih, odvela je služba za socijalnu skrb. Policija još uvijek traga za majkom ubijene djece. 

Mary je zadnji put upisala razred u školskoj godini 2017./2018., a njen brat još 2013./2014."Službeni podaci upućuju da je oboje učenika prebačeno u program školovanja kući kad su ispisani iz škole", priopćili su iz škole. 

Pročitajte više