Amerikanac zaklao šefa sjekirom, i dalje je u bijegu

Foto: Twitter/Metro Nashville Police Department

POLICIJA u američkom gradu Nashvilleu, Tennessee, traga za muškarcem za kojeg sumnja da je zaklao svog šefa sjekirom. 

36-godišnji Domenic Micheli ubio je jutros, tvrdi policija, svog bivšeg šefa koji ga je otpustio još prije 14 mjeseci. Ubijeni je 46-godišnji Joel Paavola, a bio je trener u fitness-centru The Balance Training, smještenom u trgovačkom centru Belle Meade u Nashvilleu.

Amerikanac zaklao šefa sjekirom, i dalje je u bijegu

Micheli je ubio Paavolu upravo ispred ovog fitness-centra. Kako javlja CBC News, došao je naoružan sjekirom i još jednim hladnim oružjem - ili još jednom sjekirom ili velikim nožem. "Micheli je brutalno, divljački napao Paavolu ispred radnog mjesta", priopćio je policijski glasnogovornik Don Aaron.

Ubojica je nakon toga pobjegao s mjesta zločina. Paavola je hitno prebačen u Medicinski centar Sveučilišta Vanderbilt, ali nije mu bilo spasa. Tamo je proglašen mrtvim. 

Paavola je bio fitness guru koji je organizirao osobni trening za svoje klijente i često držao govore o zdravom životnom stilu. Jedan bivši klijent, Randy Rayburn, opisao ga je kao "divnog oca i ljudsko biće" te jednog od "najentuzijastičnijih i najzaokruženijih ljudi koje sam poznavao u životu".

Pročitajte više