ASH: Predizborno ponašanje vladajuće koalicije politički bezobrazluk i bahato ponašanje

U SVIM demokratskim zemljama svijeta izborna kampanja započinje kada se raspišu izbori, navodi u priopćenju Akcija socijaldemokrata Hrvatske (ASH) i dodaje da "novonastalo ponašanje vladajuće koalicije nije više politički cirkus već isključivo politički bezobrazluk i bahato ponašanje".

"U svim demokratskim zemljama svijeta izborna kampanja započinje kada se raspišu izbori, a ne na protuzakoniti način podizanjem "Jumbo" plakata te raznim reklamiranjima sredstvima poreznih obveznika da bi se tako sebi pripisale određene zasluge koje su izvedene također novcem poreznih obveznika", stoji u današnjem priopćenju ASH.

Umjesto da brinu o svojim obećanjima brinu isključivo o svojim interesima te svaki ministar vodi svoju politiku, ne onu u interesu hrvatskog naroda, već predizbornu politiku na zadržavanju funkcija, smatra ASH i dodaje da je izborna kampanja započela na sramotan način.

To dokazuje i činjenica da se ta kampanja gradi na onima koji su socijalno najugroženiji, a to su nezaposleni. Prošla vlast ih je poslala na burzu, a ova vlast ih briše s burze, a njihov broj dnevno raste, ističe ASH.

Ukoliko se takva izborna kampanja nastavi, ASH će pozvati sve nazaposlene da joj se odupru, navode u priopćenju.

Pročitajte više