Bad Blue Boysi pretukli studente koji su slavili Hajdukovu pobjedu

PETNAESTORICA Dinamovih navijača naoružanih drvenim letvama pretukla su četvoricu bivših studenata koji su u tulumari u Studentskom domu Ante Starčevića slavili Hajdukovu pobjedu.

Prema pisanju Večernjeg lista, u incidentu koji se dogodio preksinoć nakon završetka utakmica brutalno su pretučeni Mate G., Matija J., Vinko G., i Jure B.

Šokirani Mate G. izjavio je da je s prijateljima bio u tulumari kada su iznenada upali nepoznati mladići. Po njegovim riječima, vjerojatno se radi o Bad Blue Boysima, koji su ih bez ikakvog razloga napali letvama i staklenim bocama.

"Počeli su nas tući, krvi je bilo na sve strane. Jednom rukom sam pokrio oči, a drugom zube, bojeći se da mi ih ne izbiju. Ubrzo sam osjetio udarac letvom o glavu i rebra koja su mi slomili. Dobio sam jak udarac u ruku koja je napukla, a glavu su mi sašili na Hitnoj, izjavio je za Večernji Mate G.

Premlaćeni mladići prevezeni su u Kliniku za traumatologiju. Osim Mate G. teže je ozlijeđen i njegov prijatelj Vinko G. On je zadobio teške ozljede glave. Tijekom brutalnog premlaćivanja u obrazu mu se zabio komad drveta koji su mu liječnici izvadili.

U policiji su potvrdili da se dogodio incident u Studentskom domu Ante Starčevića, te da se za nepoznatim napadačima još uvijek traga.

Policija moli sve građene koji znaju nešto o tom slučaju da im se jave.

Pročitajte više