Bandić: Ja vodim pola Hrvatske, ja sam na nogama 16 sati, ja sam rješenje

Foto: FAH

BIT ćemo pametniji krajem idućeg tjedna, ponavlja i danas Milan Bandić aktualnu krizu u Vladi. I dalje stoji pri tome da bi novi izbori bili najbolje rješenje, ukoliko se preslagivanje ne može ostvariti.

"Kontakti uvijek postoje, ali nikakvih razgovora o preslagivanju nije bilo. Ali kontakti postoje uvijek. Ja sam jutros imao u uredu kontakt sa dvojicom lidera stranaka, popili kavu. Ali to su kontakti, ali ne o preslagivanju. Ja vodim pola Hrvatske, ja sam šesnaest sati na nogama. Ljudi odgovorni na funkcioniranje Hrvatske neka poduzmu odgovoran potez. Znaju točno što treba činiti. Povijest će im suditi, ukoliko se u ovih deset dana nešto kvalitetno ne dogodi," rekao je zagrebački gradonačelnik. Bandić u zadnje vrijeme često pije kave, pa je nekoliko njih ispio i jučer u Osijeku gdje je osnivao ogranak svoje stranke. Ponavlja - mi smo rješenje.

"Stranka rada i solidarnosti je uvijek rješenje. Ja sam jučer bio u Osijeku, osnivao ogranak. I tamo sam se sjeo sa Draganom Ulinom, popio kavu. Popio sam sa svojim ljudima, popio bi i sa Brkićem kavu ali on je na Viru na godišnjem. Bože moj, ja sam u policiji 25 godina. Vodim pola Hrvatske 16 godina. Neke konzultacije sa mnom nisu skroz bedaste, i sa pametnijim ljudima su uvijek dobro došle", rekao je Bandić.

Pročitajte više