Bandiću prebjezi više nisu zanimljiva tema

Foto: Facebook

GRADONAČELNIK Zagreba Milan Bandić jutros je sa suradnicima u 6 ujutro u promet pustio produženu autobusnu liniju 276 Kvatrić-Dumovec. Nakon prometnih tema nisu se mogle zaobići ni one političke.

"Ovdje je ljudima trebalo riješiti još 800 metara do okretišta, da možemo ići do azila Dumovec i Noina arka, a to smo danas riješili. Ostalo nam je sada slijepo crijevo povezivanja od okretišta do naselja Iver i Sesvetskog Kraljevca u dužini od 2500 metara preko pruge. To ćemo riješiti do kraja ovoga tjedna", rekao je zagrebački gradonačelnik.

Stanovnicima Dumovca stigla je i isprika. Uputio ju je predsjednik mjesnog odbora Branko Frančević: "Stigao je ovaj autobus zvan čežnja za mještane Dumovca. U planu je i povezivanje s okretištem u Sesvetskom Kraljevcu, da bi mještani Dumovca bili povezani s Borongajem."

"Ne znam zašto me to pitate"

Prebjezi u Bandićevu stranku i dalje su top tema u domaćoj politici. Za sve se, naime, zainteresirao i USKOK. Međutim, Bandić kaže kako to više nije zanimljiva tema.

"Dok mi ovdje pričamo, možda je još netko prešao u Stranku rada i solidarnosti. Ja bih onda svaki dan trebao ići u USKOK. Prelaze i u druge stranke, pa njih ne pitate trebaju li ići u USKOK. Ne znam ni zašto mene to pitate", istaknuo je Bandić.

"I vi isto možete ući u Stranku rada i solidarnosti. Pozivam sve koji hoće delati, kojima nije važna fotelja, nego prosperitet njihova mjesta i projekti poput ovoga. Ja sam danas sretan. Znate zašto ljudi ulaze u Stranku rada i solidarnosti? Nađite mi jednog političara u Hrvatskoj ili javnog djelatnika koji ujutro u 6:15 sa svojim građanima otvara autobusnu liniju. Nećete ga naći nigdje u Hrvatskoj", zaključio je Bandić.

Pročitajte više