Batarelo za dugine boje na školi u Zagrebu optužio Tomaševića. Projekt je Bandićev

Foto: Facebook, PIXSELL

JOHN Vice Batarelo, čelnik ultrakatoličke udruge Vigilare, danas je na Facebooku objavio fotografiju fasade na zgradi područne osnovne škole Pongračevo, na zagrebačkoj Trešnjevci. Radi se o novoj školi, koja se tek treba otvoriti.

"Nova osnovna škola na Trešnjevci u Zagrebu koja se otvara u kolovozu. Zna se tko je preuzeo Zagreb i provodi svoju indoktrinaciju - s našim novcem i našom djecom. Progresivno ludilo i nasilje", napisao je Batarelo.

Bandić položio temeljac, dugine boje bile u projektu

Batarelo u svom statusu očigledno za "indoktrinaciju" proziva novog zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića. Međutim, kako piše Srednja.hr, kamen temeljac za školu je 4. rujna prošle godine položio tadašnji gradonačelnik Milan Bandić.

"Stara poslovica kaže da sa znanjem dolazi i imanje. Ova je investicija dokaz da nam je  obrazovanje prioritet te da Grad Zagreb prepoznaje potrebe svojih građana. Kontinuirano ulažemo napore za stvaranje boljih uvjeta života, školovanja i sigurnosti za svoju djecu i žitelje", rekao je tada gradonačelnik Bandić.

Istog dana je na stranicama Grada Zagreba objavljen i trodimenzionalni model zgrade koji predviđa dugine boje na fasadi.

 

Pročitajte više