Bivši susjed u Njemačkoj oteo dječaka (13) i zalijepio ga za željeznu ogradu

Kada su ga pronašli, 13-godišnji je Fynn imao obije ruke zalijepljene za željeznu šipku ograde. Kako bi ga oslobodili, vatrogasci su morali prepiliti ogradu, a dječakove ruke kasnije su oslobođene u bolnici.

“Šetao sam sa psom i skupljao njegov izmet kad su me zgrabili s leđa i zaključali u prtljažnik malog auta”, rekao je Fynn policiji. Njegova je majka Melanie (39) uspjela je locirati njegov mobitel nakon što nije se nije vratio kući iz šetnje.

Zbog problema sa susjedima morali preseliti

Dječak je na ispitivanju policiji rekao da su ga otela dvojica muškarca. "Prepoznao sam jednog. Bio je to susjed iz našeg starog stana", rekao je. Majka je za Bild objasnila da su u tom stanu živjeli deset godina, no da su posljednje dvije godine imali neprestane probleme sa susjedima zbog čega su se morali iseliti.

Prema informacijama BILD-a, policija je zbog susjedske svađe morala dolaziti gotovo svakodnevno. Međusobne optužbe kreću se od oštećenja imovine i uvreda do prijetnji smrću i paljenja. “Čak smo podnijeli tužbu protiv susjeda zbog nasilja. Ljeti smo se konačno iselili kako bismo živjeli u miru sa svojom djecom“, kazala je Melanie.

Pročitajte više