Britanac u Indiji izvršio samoubojstvo dok je razgovarao s ljubavnicom putem Skypea

ŽENA koja je putem Skypea razgovarala sa svojim ljubavnikom udaljenim sedam tisuća kilometara u šoku je promatrala kako je on izvršio samoubojstvo prerezavši si vrat, piše The Sun.

Julie Zalinski razgovarala je sa svojim partnerom, 53-godišnjim Adrianom Rowlandom, kada je muškarac, inače otac troje djece, odjednom dohvatio nož i ubio se dok je ona gledala.

Julie je panično nazvala hitnu službu, nakon čega su britanski policajci kontaktirali indijske kolege, no medicinski djelatnici koji su pohitali u Adrianovu hotelsku sobu 53-godišnjaku više nisu mogli pomoći.

Vjeruje se kako je par zbog udaljenosti imao problema u odnosu, a njihov prijatelj rekao je kako su ljubavnici često raspravljali o zajedničkoj budućnosti. Dodao je i kako je za Julie sigurno bilo nezamislivo strašno gledati kako si Adrian reže vrat, a ona nije mogla učiniti ništa da ga zaustavi.

On se nalazio u Indiji kako bi dogovorio neke poslove, a čini se kako i Julie radi za istu tvrtku, čiji glasnogovornik je odbio komentirati slučaj.

Bivšu Rowlandovu suprugu i trojicu njihovih sinova prijatelji su pokušavali utješiti. Adrien je volio kriket, pazio je na održavanje tjelesne forme, a svirao je i gitaru. Njegovo tijelo narednih će dana biti prebačeno u Veliku Britaniju, a zatim će se provesti istraga.

Pročitajte više