budiša na skupu u sisku: "već se zna - oporba je pobijedila"

Predsjednik HSLSa Dražen Budiša na središnjem predizbornom skupu koalicije HSLSDC u VI. izbornoj jedinici u Sisku ustvrdio je večeras da se već sada, "nekoliko dana prije izbora zna: oporba je pobijedila, vladajuća koalicija je izgubila".

"Ostaje nam samo da vidimo kako će se preraspodijeliti glasovi između oporbe", rekao je Budiša na predizbornom skupu pod šatorom i na otvorenom prostoru ispred sisačkog Velikog kaptola na glavnom gradskom Trgu bana Jelačića.

Zauzeo se za poštenu i kvalitetnu vlast, socijalno pravedniju Vladu koja će funkcionirati kao pravna država i biti vrijedna one žrtve koja je dana za stvaranje Hrvatske.

Budiša je pozvao birače "da na izborima glasuju za bolju i kvalitetniju vlast od ove sadašnje, za novu i bolju Hrvatsku".

Zajedničku listu koalicije HSLS-DC u VI. izbornoj jedinici predstavio je njezin nositelj, predsjednik DC-a Mate Granić, koji je rekao da listu čine "novi ljudi u politici koji su se dokazali na svojim radnim mjestima i u lokalnoj politici, koji su nova snaga za bolju Hrvatsku".

"Mi ćemo promijeniti vlast, pobjeda oporbe je sigurna, a oni već izgledaju kao gubitnici, nemaju nikakvih šansi", ustvrdio je Granić. "Glasujte za listu HSLS-a-DC-a, za listu političkog centra, jer će ona odrediti karakter nove vlasti i utvrditi standarde ponašanje nove Vlade", poručio je Granić biračima.

Pročitajte više