Croatia zdravstveno osiguranje d.d. započelo s radom

S CILJEM unapređenja kvalitete usluge privatnog zdravstvenog osiguranja, danas je u Muzeju za umjetnost i obrt predstavljeno društvo specijalizirano za obavljanje poslova privatnog zdravstvenog osiguranja, Croatia zdravstveno osiguranje d.d.

Osnivanjem Croatia zdravstvenog osiguranja d.d., društva u 100 postotnom vlasništvu Croatia osiguranja d.d., osiguranicima se omogućuje pružanje još bržih, kvalitetnijih i jeftinijih medicinskih usluga u najmodernijim specijalističkim ordinacijama i bolnicama diljem Hrvatske, uz ostvarivanje dodatnog zadovoljstva korisnika korištenjem prednosti specijaliziranog društva.

Croatia zdravstveno osiguranje d.d. će kao samostalna tvrtka preuzeti postojeći portfelj, koji se do sada nalazio u privatnom zdravstvenom osiguranju Croatia osiguranja d.d. te će u cijelosti preuzeti sve obveze po postojećim prenesenim ugovorima.

Croatia zdravstveno osiguranje pružat će veći opseg prava i viši standard medicinskih usluga u dobrovoljnom privatnom osiguranju, a u bonusima preventivnu zdravstvenu zaštitu sveobuhvatnom ponudom kvalitetnih preventivnih i kurativnih medicinskih programa za sve generacije osiguranika. Također razvojem vlastite prodajne mreže specijaliziranih prodavača na nivou podružnica, pružanjem usluga u vlastitim i drugim privatnim medicinskim ustanovama polikliničkog tipa na razini sekundarne zdravstvene zaštite te pružanjem usluga u visoko integriranim zdravstvenim ustanovama, klinikama, kliničkim bolnicama, specijalnim i općim bolnicama ponudom respektabilnih medicinskih stručnjaka usluga privatnog zdravstvenog osiguranja kontinuirano će se dodatno unapređivati.

Croatia zdravstveno osiguranje trenutno ima šest različitih osnovnih programa za odrasle, dva programa za djecu te četiri dodatna programa unutar kojih svaki od osiguranika može pronaći program koji najviše odgovara njegovim potrebama. U okviru dodatnih programa dodatnim se osiguranjem medicinskih usluga u kući, pregleda liječnika te provođenja fizikalne terapije u vlastitom domu u slučaju nepokretnosti osigurava viši standard zdravstvene skrbi. Također nude se i dodatni programi za stomatološke usluge i osiguranje troškova lijekova koji se ne nalaze na listi HZZO-a.

Croatia zdravstveno osiguranje trenutno ima sklopljenih cca 11.500 osiguranja i policirano cca 12,5 mil. kn godišnje premije, što svakako opravdava postavljeni cilj Croatia zdravstvenog osiguranja – postati vodeće društvo na tržištu zdravstvenog osiguranja.

Pročitajte više