VIDEO Culej se u Saboru ulizivao Pernaru i zvao ga na kavu, ovaj mu brzo spustio

Screenshot: YouTube

STEVO Culej danas je u Saboru hvalio Ivana Pernara. Prije dva mjeseca Culej je podivljao i napao Pernara na dan kad je ovaj izbačen iz sabornice. No, danas jedna sasvim druga priča.

"Kolega Pernar, sad ću vam pročitati nešto što vi volite čuti, vidje hrvatska svakojakih čuda, al ne nađe štrika za toliko juda", počeo je Culej citirajući Matoša svoje izlaganje velikim dijelom posvećeno hvaljenju Pernara.

"Čak ste mi i dragi u svojem odlaganju, podržavam vas u 99 posto toga, nećete vjerovati. Samo mi je čudno da ja i vi ulazimo u sukob pored toliko naših kolega, ja vidim da ste vi obljubljen ovdje skoro kao i ja. Mi imamo jedan zajednički jezik, a to je da nemamo dlake na tom istom jeziku. Damo svakom što ga ide, ništa ne skrivamo. Govorili ste o domaćim izdajnicima, to je najveći problem u našoj Hrvatskoj. Oni su obilježili Hrvatsku od 1945. Oni su narod terorizirali do 1991. Onda su se malo pritajili, pustili su hrvatske branitelje da se tuku sa svojim vjekovnim neprijateljima Srbima, moš mislit, makar su bili i saveznici u nekim vremenima. I dok smo se mi tako malo počerupali, oni su lijepo našu državu opljačkali. Samo su prenamijenili izvore sredstava u svoje džepove. Pored svih tih tajkuna, profitera i pljačkaša, kome možemo zahvaliti za državu", govorio je Culej.

"Tako da nam jedni te isti od 1945. i njihovi nasljednici ispiru mozak, zlato iz naših rijeka i kune iz naših džepova. Kolega Pernar, u pravu ste, možemo popiti kavu kad god hoćete", rekao je Culej.

Pernar napao HDZ zbog poreza na nekretnine


Pernar mu je odmah odgovorio.

"Dojmio me vaš komentar i čovjek se stvarno pita, uistinu nema štrika za toliko juda, takva je situacija u zemlji i društvu. Društvo u kojem je toliko juda ima jednu jedinu presudu, osuđeno je na samouništenje i propast.

Istina je gospodine Culej da uskoro dolazi porez na nekretnine, porez koji će uništiti hrvatski narod. Porez protiv kojeg ste vi i vaše kolege iz HDZ-a godinama govorili, protiv njega.

Sve argumente koje ste vi govorili tada protiv poreza na nekretnine, ja ih prihvaćam, ja se s njima slažem, međutim kao u onoj Orwellovoj životinjskoj farmi kad ste došli na vlast prva stvar u vašoj poreznoj reformi koju ste odlučili napraviti je uvesti porez na nekretnine, raskučiti hrvatski narod i na žalost upravo ste vi svojim glasom podržali uvođenje tog poreza. Umjesto da se novac namakne od ovih juda koje ste spominjali, koji su opljačkali cijelu zemlju", rekao je Pernar.

Pročitajte više