đapić u požegi: bez hsp-a se neće moći sastaviti nova vlada

Predsjednik HSPa Anto Đapić izjavio je na večerašnjem predizbornom skupu u Požegi da se bez HSPa neće moći sastaviti nova Vlada.

Kako je izjavio, "samo HSP može jamčiti promjene u Hrvatskoj jer je to jedina stranka iza koje se ne vuku repovi te unutar šest velikih stranaka ona jedino može otvoreno stati pred birače i reći im: "Želimo vaš glas."

Na središnjem predizbornom skupu za Požeško-slavonsku županiju predsjednik HSP-a i nositelj liste Ante Đapić ocijenio je kako se HSP u svojem dosadašnjem radu jedini nije ogriješio o hrvatski narod niti se okoristio, već je minulih godina upozoravao na mnoge negativnosti u državi.

"Došlo je vrijeme za promjene. Mi želimo da se jasno prepozna kako se troši hrvatski proračunski novac, tko je dobio tehnomenagerske zajmove u Hrvatskoj. Svi govore o visokim idealima, no nerijetko se iza tih ideala kriju najniži prizemni i osobni interesi pojedinaca", ocijenio je Đapić.

Svi su uspaničeni, jer je HSP postao nezaobilazan čimbenik na hrvatskoj političkoj sceni, izjavio je, procijenivši da bi ta stranka nakon izbora trebala biti treća na hrvatskoj političkoj pozornici.

O programima HSP-a na predizbornom je skupu govorio i glavni tajnik HSP-a Vlado Jukić, posebno se osvrnuvši na poreznu politiku. Najavio je da će se HSP usprotiviti najavljenu uvođenju poreza na imovinu koji će, kako je procijenio, znatno otežati ionako težak položaj svih građana. Na predizbornom skupu predstavili su se i ostali kandidati HSP-a na listi za V. izbornu jedinicu.

(Hina) vr vkn

Pročitajte više