đapić: za vrijeme izborne kampanje ne smije se obaviti ni jedna privatizacija

Predsjednik HSPa Anto Đapić izjavio je večeras u Šarengradu, kod Iloka, da se za vrijeme izborne kampanje, odnosno do novih izbora, ne smije obaviti ni jedna privatizacija niti dodijeliti koncesija. L

"Vidimo da se rasprodaju koncesije, a nastavlja se i privatizacija. Mi inzistiramo da se u izbornoj kampanji ne dogodi niti jedna privatizacija, niti dodijeli ijedna koncesija", rekao je Đapić, govoreći na osnivačkoj skupštini HSP-a za Šarengrad.

Ocijenio je kako je glavno pitanje predstojećih parlamentarnih izbora "kome se može više vjerovati nakon silnih prijevara i lažnih obećanja". Dodao je kako je "sve do sada viđeno na hrvatskom političkom tržištu bilo na vlasti osim HSP-a".

"Ne bi, međutim, željeli da nas birači izaberu zato što su naši protivnici loši već zato što smo u proteklih 12 godina bili moralna vertikala hrvatskog društva", kazao je Ante Đapić, ocijenivši kako je najveći dobitak hrvatske politike u proteklih tri i pol godine "profilacija HSP-a".

Tijekom skupštine HSP-u je pristupio nezavisni vijećnik u Skupštini Vukovarsko-srijemske županije Nikola Zlatko Toth, čime su stvoreni uvjeti za osnivanje Kluba vijećnika HSP-a u županijskoj Skupštini.

(Hina) žd sp

Pročitajte više