Glavašević: Kolinda, HDZ i sateliti odlučili su do kraja poniziti Hrvatsku

Foto: Hina

BOJAN Glavašević putem svog Twitter profila osvrnuo se na događanja u Hrvatskoj posljednja dva dana i ponašanje HDZ-ovaca i predsjednice nakon huliganskog ispada hrvatskih navijača u Francuskoj.

"Kolinda Grabar Kitarović, HDZ i sateliti su odlučili baš ono do kraja poniziti i podijeliti Hrvatsku prije izbora. Taktika spaljene zemlje se to zove", napisao je Bojan Glavašević.

Podsjetimo, nakon huliganskog ispada dijela hrvatskih navijača na utakmici protiv Češke u petak, u Hrvatskoj je ponovo došlo do podizanja tenzija, a Kolinda i HDZ-ovci atmosferu su svojim izjavama samo dodatno potpirili.

Kolinda je za napad optužila orjunaše, radikalnu antikomunističku prosrpsku političku organizaciju koja je prestala postojati 1929. godine. Predsjednik Sabora Željko Reiner optužio je neprijatelje koji, kako je napisao, stoljećima rovare protiv Hrvatske. Splitski HDZ-ovci su lupetali da iza napada stoji jugonacionalistički pokret, a HDZ-ov partner HSP AS rekao je kako iza svega stoje Milanovićevi ljudi koji koriste udbaške metode.

Pročitajte više