Glavašević spustio Janici i HDZ-u: "Znam kako ti je, ali ovo je staljinizam"

Foto: Marko Lukunić/ Pixsell

BOJAN Glavašević često je na meti uvreda koje često graniče s gnjusnim klevetama. Danas se putem Twittera obratio Janici Kostelić rekavši kako dobro zna kako joj je. No, poručio joj je da to nije način. Štoviše, njega je jučer na gay paradi vrijeđao netko od prolaznika i to ispred policajca koji nije reagirao.

"U svjetlu hapšenja za lèse-majesté Snjezne kraljice, podsjetio bih na ovo. Policajac je stajao kraj mene i slušao uvrede državnog dužnosnika. Nije reagirao prema počinitelju. I sasvim ispravno je postupio. Neki građani s političarima žele selfie, neki ih žele vrijeđati. Oboje dolazi s javnom dužnosti", počeo je Glavašević. Njemu je, naime, netko jučer viknuo "Glavaševiću, pederčino".

"Dužnosnici nisu svete krave. I ne smiju biti. Hapsiti 12 ljudi zbog uvrede? Za stranku koja komunizam smatra gorim zlom od fašizma, španjolske gripe i udara asteroida na Zemlju, postupci HDZ-a prilično liče na staljinizam.

Užasno mi je žao što je Janica Kostelić doživjela uvrede. To je ispod svake razine, naslušao sam ih se i previše i zaista znam kako joj je. S uvredama se trebamo obračunavati kulturom i obrazovanjem, a ne pendrekom. Jer ovo je RH, ovo je EU, a ne npr. Tajland. Toliko". napisao je Bojan Glavašević na Twitteru.

Pročitajte više