HSP-ovac bagerom srušio svoju bizarnu građevinu, sve prenosio na Facebooku

Foto, video: Ivo Cagalj/PIXSELL

PREDSJEDNIK HSP-a u Dugopolju Ivica Radošević po nalogu Ministarstva graditeljstva bagerom je srušio svoju bespravno izgrađenu kuću kod Dugopolja, a pritom je priredio pravi šou.

U utorak mu je, naime, istekao rok od četiri dana za rušenje građevinskog objekta koji, blago rečeno, izgleda prilično bizarno.

Opružio "lopovski HDZ"

Radošević je sve prenosio uživo na Facebooku, a u komentarima ispod videa je napisao: "Ovo je sve u režiji lopovskog HDZ-a."

Na početku snimke se HSP-ovac obraća inspektoru koji je s policijom izašao na teren. "Je li guštaš, a, inspektore?" pitao ga je. Inspektor mu je odgovorio da "ne gušta jer je trebao rješavati svoje privatne stvari danas, a ne se tu natezati".

"Oće li još stajat u ladici dole predmeta, je li, inspektore? Aj reci, kolko ima u ladici predmeta. Aj reci, neće te nitko tuć, reci ljudima istinu. Šta ti je tako neugodno, inpektore?" govorio je na snimci.

Uz videa je napisao: "Nismo svi jednaki pred zakonom RH. A pred licem Božjim pogotovo."

Radoševićevi prijatelji već jednom spriječili rušenje, a na Facebooku im smeta što se "Srbima grade kuće"

Radoševićevi Facebook prijatelji u komentarima na Facebooku su mu pružili podršku. Jedan je u komentaru napisao da "ne zna kome ovo smeta", a Radošević mu je odgovorio: "Zlim dušama."

Drugom Facebook prijatelju zasmetalo je što se "Srbima grade kuće, a Hrvatima ruše".

Bizarna bespravna građevina trebala se rušiti još početkom prošlog tjedna, zajedno s još šest ilegalnih građevina, no rušenje su u posljednji trenutak spriječili HSP-ovčevi prijateji koji su stali ispred policije.

Radošević je inače inicijator referenduma za legalizaciju nezakonite gradnje za nula kuna u Dugopolju.

Pročitajte više