HSS-ovac Benko novinarki: Ma, nećeš ti meni moralnu prodiku držat´ i govoriti "samo malo"

KARLOVAČKI gradski vijećnik HSS-ovac Vlado Benko na konferenciji za novinare verbalno je napao novinarku Radio Mrežnice, koja je uputila pitanje dugoreškom gradonačelniku.

Njegov odgovor naprasno je prekinuo Benko, počevši odgovarati umjesto njega, na što je novinarka kazala "Samo malo", očekujući odgovor od odobe kojoj je uputila pitanje.

Benko je zatim izvrijeđao novinarku Radio Mrežnice i to potcjenjivačkim tonom, piše Radio Mrežnica.

U obranu novinarke Radija Mrežnice zatim je stao kolega s karlovačkog radija Mladen Muić, da bi se nakon vrijeđanja novinarke Radio Mrežnice Benko obrušio i na novinara Muića.

"Šta samo malo, šta samo malo, kako samo malo?! I tako se možemo razgovarati", "vrisnuo" je Benko na novinarku Radio Mrežnice na što mu je ona kazala da razgovara s gradonačelnikom Baršićem i dodala: "Prekinuli ste gradonačelnika i prekinuli ste mene", kazala mu je.

"Ma, nećeš ti meni moralnu prodiku držat´, pa morate najprije prostojno pitati jel´ možete. Šta sam ja rekao...", dalje je govorio Benko na što se u cijelu priču umiješao novinar Radio Karlovca Mladen Muić rekavši: "Kolegica je bila pristojna".

"Ma, ne može meni reći samo malo!", nastavio je Benko, "i šta se ti dereš!", kazao je Benko Muiću, prenosi Radio Mrežnica.

A.H.

Pročitajte više