Ikea najavila masovnije zapošljavanje u Hrvatskoj: "Za početak tražimo osam menadžera"



IKEA započinje s natječajem za zapošljavanje menadžmenta buduće Ikea robne kuće u Zagrebu koji će trajati od 08. do 28. travnja 2011 i na kojemu traže ukupno osam kandidata. Zainteresirani se mogu prijaviti za ukupno šest pozicija unutar menadžment tima robne kuće i to zamjenika voditelja robne kuće, voditelja prodaje, voditelja unutarnjeg uređenja, voditelja odnosa s kupcima, voditelja logistike unutar robne kuće i voditelja odjela Ikea  Food te za dodatne dvije pozicije specijalista, i to putem web stranice www.ikeaandme.hr koja će biti aktivna od sutra.

Kako su izvijestili iz Ikee proces selekcije trebao bi završiti do kraja lipnja.

"Ikea će proces zapošljavanja temeljiti prije svega na osobnim vrijednostima budućih kandidata jer nam je glavni cilj imati kolege koji prihvaćaju i razumiju vrijednosti na kojima IKEA svugdje u svijetu gradi svoje poslovanje. U praksi to će značiti kako su nam važni i iskustvo te vještine budućih kolega, ali na prvom
mjestu ćemo gledati njihove osobne vrijednosti i kompatibilnost s vrijednostima same kompanije", izjavila je Ana Josipović, voditeljica ljudskih potencijala zagrebačke Ikee.

Iz Ikee su najavili i kako je ovo prvi korak zapošljavanja Ikea tima u Hrvatskoj te su masovnije zapošljavanje najavili nekoliko mjeseci prije otvorenja robne kuće u Zagrebu.

Pročitajte više