Imam džamije pokraj srušenog WTC-a: Homoseksualci su bili zlostavljani kao djeca

IMAM buduće džamije koja se gradi u blizini ruševina Svjetskog trgovačkog centra izazvao je bijes javnosti zbog svojih izjava. Brojni Amerikanci su protiv izgradnje džamije pored mjesta gdje je u terorističkom napadu poginulo oko tri tisuće građana, a sada je i budući čelni čovjek džamije naišao na "nerazumijevanje".

Kako je proteklih dana prenio New York Post, Abdallah Adhami rekao je kako su homoseksualci najvjerojatnije bili zlostavljani kao djeca te da muslimani koji su se okrenuli nekoj drugoj vjeri moraju u zatvor.

"Veliki broj ljudi bori se s homoseksualnim osjećajima zbog neke vrste emocionalnog ili seksualnog nasilja koje se dogodilo u njihovom životu. Vrlo mali postotak rodio se s tom sklonošću i to je neobjašnjivo. Ali možete slične primjere naći i u životinjskom svijetu", napisao je Adhami na svojoj internetskoj stranici Sakeenah. Dodao je kako bi se homoseksualci morali boriti protiv svojih sklonosti.

44-godišnji Adhami, rođen je u Washingtonu, a islam je počeo učiti s osam godina u Siriji. Također za sebe vjeruje da potječe od predaka proroka Muhameda.

Pročitajte više