Istarski monstrum Radovanović u zatvoru umro od gladi

PULSKOG ubojicu, Petra Radovanovića djelatnici bolnice Dubrava u Zagrebu pronašli su jutros mrtva u krevetu.

Do smrti je došlo zbog samoizgladnjivanja jer je Radovanović već neko vrijeme odbijao hranu, javlja Barkun. Prije dva dana Radovanović još jednom pokušao samoubojstvo, i to na dan prvog ročišta suđenja za ubojstvo supruge Tatjane i za pokušaj ubojstva kćeri Tee.

Glasnogovornica ministarstva pravosuđa Vesna Dovranić tvrdi da su ih iz Uprave za zatvorski sustav pravodobno izvijestili o smrti zatvorenika. "Utvrđeno je da je Radovanović hospitaliziran prije tri dana u KBC Dubrava radi zatajenja vitalnih organa zbog čega je i preminuo tijekom noći", kazala nam je Dovranić dodajući kako će više informacija biti poznato nakon obdukcije.

Zbog teškog stanja je i prebačen u Zagreb. Podsjećamo, Radovanović je u obiteljskoj kući u Vinkuranu kraj Pule golim rukama ugušio 56-godišnju suprugu Tatjanu na bračnom krevetu te je potom svoju trudnu 31-godišnju kćer pretukao bejzbol palicom. No, ona je uspjela pobjeći i potražiti pomoć.

Čim je to napravio, Radovanović je prerezao vlastite žile na zapešću zbog čega su mu liječnici motali amputirati podlakticu.

J.M.
Foto: RTL

Pročitajte više