Izgorio krov na Pivnici na zagrebačkoj Trešnjevci, jedna osoba ozlijeđena

Screenshot: Google Maps

Danas u 11:17 Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je dojavu o požaru u Pivnici na adresi Božidara Adžije 16, na zagrebačkoj Trešnjevci, priopćeno je uz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Požar se pojavio u ventilacijskom kanalu pivnice, a zahvatio je manji dio krovišta. Jednoj je osobi pružena medicinska pomoć zbog udisanja dima. 

"Na intervenciju je izašlo 9 vatrogasaca s dva vozila iz Vatrogasne postaje Centar, službenici Policijske uprave zagrebačke i djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba. Prema prvom izvješću s mjesta intervencije radi se o požaru u ventilacijskom kanalu pivnice zbog čega je požar manjim dijelom zahvatio dio krovišta. Od strane djelatnika Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba pružena je medicinska pomoć jednoj osobi zbog udisanja dima", dodaje se u priopćenju.

Požar je ugašen. Uzrok požara znat će se nakon očevida.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz požare, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: požar.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje

Pročitajte više