Jelača: Među strankama vlada strah od karizme Vladimira Bebića

PREDSJEDNIK Stranke umirovljenika iz Splita Stanislav Jelača, koji je drugi na listi riječke stranke Vladimir Bebić 3. hrvatski blok u 10. izbornoj jedinici, izjavio je danas na konferenciji za novinare u Splitu da su nezadovoljni tretmanom u medijima.

Političke stranke, kazao je Jelača, imaju strah od karizme Vladimira Bebića, stvorene "u olovnim vremenima vlasti HDZ-a".

"Državni mediji u cijelosti su okrenuli leđa ovoj izbornoj snazi koja bi mogla biti najveće iznenađenje na izborima i nastoje marginalizirati ovu političku opciju", ustvrdio je Jelača.

Ivan Šoda-Cotić, prvi na listi u 10. izbornoj jedinici, kazao je kako se Bebićeva stranka i Stranka umirovljenika javno ispričavaju svim građanima Hrvatske zbog "propagandnog nasilja parlamentarnih stranaka u zadnjih 15 dana".

"Bešćutnom političkom kampanjom, koja je potpuno neprimjerena socijalnom stanju građana i društva, te stranke nasilno uzimaju građanima iz džepa novce za rastrošnu kampanju. Glasovanjem za Bebića i stranku umirovljenika jamčimo vam da će to biti zadnja takva neprimjerena kampanja", poručio je Šoda-Cotić.

Članovi Stranke umirovljenika na listi su stranke Vladimira Bebića i u 9. izbornoj jedinici.


Pročitajte više